Hantulie Oana Nicoleta
Traducator si interpret autorizat
Japoneza, Engleza
Traduceri simple

Traducerile simple nu au incheierea traducatorului si nici legalizarea notarului. Este important sa stabiliti Dvs. ce tip de traducere aveti nevoie, in caz de neclaritati ma puteti contacta.

Procedura: comenzile pot fi facute pe e-mail cu livrare prin prin e-mail. Plata se face prin banca.

Traduceri autorizate

Traducerile autorizate nu necesita legalizare la notar. La sfarsitul traducerii se adauga incheierea traducatorului, urmata de stampila si semnatura traducatorului.

Procedura: comenzile pot fi facute pe e-mail cu livrare prin curier sau prin e-mail. Plata se face fie prin banca, fie la livrare la curier.

Traduceri legalizate

Traducerile legalizate necesita legalizare la notar. Pentru legalizare, notarii au nevoie de originalul documentelor.

Procedura: se trimite originalul documenului prin curier, se va face traducerea si legalizarea aferenta, apoi se va expedia originalul cat si traducerea legalizata pe adresa clientului prin curier.


Traduceri Japoneza, Engleza


Traducerile care sunt de obicei legalizate la notar pot fi sentinte judecatoresti, certificate diverse, diplome de studii, foi matricole, atestate. Traducerile care sunt de obicei autorizate pot fi contracte, certificate si adeverinte diverse, acte contabile. Traducerile simple de obicei sunt manuale, carti, e-mailuri, corespondenta diversa, pagini web. In functie de situatia fiecarui client, necesitatea unui anumit tip de traducere se determina in urma consultarii cu acesta.

Pentru traducerile din Romana in Engleza este necesar sa specificati tara unde urmeaza sa folositi traducerea pentru a se stabili daca se foloseste Engleza Britanica sau Engleza Americana.

Legalizarea la notar costa 40 lei/primul document si 6 lei/exemplar suplimentar legalizat in aceeasi zi. Curierul costa 20 lei, se lucreaza cu Fan Curier sau curierul solicitat de client.Pagina se calculeaza la 2000 caractere.

Taxa de urgenta: majorare 20%.

Volum peste 100 pagini: reducere 30%.

25 lei/ pagina


  

Pagina se calculeaza la 400 caractere.

Taxa de urgenta: majorare 30%.

Volum peste 100 pagini: reducere 20%.

90 lei/ pagina


  

Sentinte judecatoresti: majorari 50%.

Volum peste 100 pagini: reducere 30%.

Tabele/text editabil: majorari 30%.

30%-50%